Deputatul de Suceava Bogdan Gheorghiu: PSD conduce statul paralel cu problemele românilor. Guvernul PSD pedepsește sucevenii că au votat masiv cu PSD și anulează investițiile în drumuri


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, consideră că Guvernul PSD pedepsește acum sucevenii pentru că au votat masiv pentru PSD la alegerile din 2016 și că anulează proiectele de investiții în infrastructura rutieră.

Potrivit unui comunicat de presă al acestuia, în data de 5 decembrie 2016 , în urma unei decizii a Guvernului Dacian Cioloș, Gheorghe Flutur anunța pentru 2017 demararea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic a tronsonului din județul Suceava a drumului expres  cu două benzi de circulație pe sens Siret-Pașcani cu legătură în autostrada spre București.

„Valoarea bugetată a proiectului era de 487 de milioane de euro, din care 290 milioane de euro pentru traseul Pașcani-Suceava de 60,5 km și Suceava-Siret de 41 km cu o valoare de 196,2 milioane euro”, arată deputatul.

El adaugă că imediat după instalarea guvernului PSD în luna ianuarie, printre primele decizii luate a fost anularea acestui proiect absolut necesar pentru județul Suceava și pentru regiunea Moldovei, dar că, în schimb, 7% din bugetul pentru transporturi a fost alocat județului Timiș, iar 3% județului Teleorman.

De asemenea finanțarea șoselei de centură a Sucevei aprobată de Guvernul lui Dacian Cioloș a fost anulată.

„În calitate de  parlamentar al județului Suceava am făcut apel la toate organizațiile PSD din regiunea Moldovei să ceară imperativ Guvernului PSD finanțarea autostrăzilor în Moldova”, a menționa Gheorghiu.

El a subliniat că nici o organizație PSD din Moldova nu cerut public finanțarea acestor proiecte, sabotând cu bună știință dezvoltarea regiunii noastre.

„Și în anul 2018, Guvernul PSD nu va aloca finanțarea necesară finalizării șoselei de centură a Sucevei.În schimb, liderul PSD Suceava senatorul Ioan Stan este preocupat să organizeze mitinguri de susținere a condamnatului Liviu Dragnea , de blocare a luptei anti-corupție și eliberarea infractorilor”, arată deputatul liberal sucevean.

El consideră că de fapt PSD este paralel cu problemele românilor.

„Ceea ce nu întelege încă PSD este că principala problemă a României este „Statul Paralel” cu problemele românilor condus de PSD”, a conchis Bogdan Gheorghiu.


Intră acum și în grupul de