Mircea Baniciu și Nicu Alifantis, în concert la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava organizează sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, un concert extraordinar  în care vor evolua doi dintre cei mai buni folkiști români din țară, Mircea Baniciu și Nicu Alifantis.

Mircea Baniciu va urca pe scenă alături de un band deja consacrat în lumea rockului românesc, format din Teo Boar și Vlady Cnejevici.

Nicu Alifantis a fondat în 1995 grupul Alifantis & Zan, ca trupă de studio pentru albumul său Voiaj. În 1996, după înregistrarea albumului Nichita, Zan devine o trupă de proiecte din care mai fac parte: Virgil Popescu (chitară bas, voce), Sorin Voinea (claviaturi, voce), Răzvan Mirică (chitară electrică și acustică, sitar, mandolină, voce), Relu Bițulescu (tobe, percuție).

Prețul unui bilet este de 25 lei pentru studenți, elevi și pensionari – biletele se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Studenților.

Prețul unui bilet întreg este de 50 lei – biletele se pot achiziționa de la sediul CCS, de la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava sau on-line de pe ccs-sv.ro ; biletesuceava.ro.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0752/092.606.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de