Manifestări la Suceava, Viena, Cernăuți, Putna și Călinești, organizate de Consiliul Județean Suceava pentru comemorarea lui Mihai Eminescu


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava va organiza, în 15 ianuarie, manifestări de comemorare a poetului național Mihai Eminescu la Suceava, Putna, Călinești, Cernăuți și Viena, a anunțat, marți, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Flutur a spus într-o conferință de presă, că în data de 15 ianuarie Consiliul Județean Suceava va avea manifestări în cinci locuri, respectiv la Suceava, Călinești, Putna, Cernăuți și Viena.

El a precizat că o delegație a CJ Suceava va participa în această perioadă la târgul de turism de la Viena, iar în 15 ianuarie membrii delegației vor depune coroane de flori la statuia lui Mihai Eminescu din Stadtpark din Viena.

Seara va fi organizat un concert într-o sală din apropierea bisericii românești din Viena.

Centrul Cultural Bucovina va organiza în perioada 14 – 15 ianuarie 2018 – „Ziua culturii eminesciene” – Festivalul literar „Mihai Eminescu”, ediția a XXVII-a ce se va desfășura la Suceava, Călinești și Putna.


Intră acum și în grupul de