Județul Suceava promovează „Paștele în Bucovina” la Târgul de Turism al României, dar și obiectivele și atracțiile turistice din zonă


Intră acum și în grupul de

Târgul de Turism al României care se desfășoară până duminică la București s-a deschis, joi, în prezența ministrului Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, care și-a propus ca turismul să contribuie foarte mult la PIB-ul României și să devină principalul motor al economiei românești.

El a anunțat că își propune adoptarea unei Legi a turismului care să reglementeze domeniul, dar și o strategie în turism elaborată împreună cu experți ai Băncii Mondiale.

Ministrul a spus că își propune specializare de forță de muncă în turism arătând că există un deficit de 40 la sută a forței de muncă în turism și va că a fost încheiat un protocol cu Portugalia pentru a instrui forța de muncă.

El a spus că România este deficitară în promovare externă în domeniul turismului și dorește să revigoreze promovarea turismului.

Consiliul Județean Suceava participă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2018 în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO – București în pavilionul B1 stand 71 și are ca temă centrală ”Paștele în Bucovina”.

În spațiul expozițional, amenajat pentru promovarea obiectivelor și atracțiilor turistice din județ, inclusiv a stațiunilor turistice și a Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava, este prezent și un meșter popular, ce va oferi publicului vizitator demonstrații de încondeiat ouă.

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României înregistrează prezența a 250 de firme de profil din 14 țări ( Austria, Bulgaria, Croația, Egipt, Federația Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia și Ungaria), respectiv : agenții de turism tour-operatoare și detailiste, hoteluri și pensiuni, organizatori de congrese și turism de afaceri, organizații patronale și asociații profesionale, organizații de promovare a turismului din străinătate, reprezentanții presei din domeniu și generaliste, bloggeri și scriitori de turism.


Intră acum și în grupul de