Fuego, Stela Enache şi Marina Florea, în concert la Casa de Cultură din Suceava


Intră acum și în grupul de

La Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava va avea loc luni, 14 mai a.c., de la ora 19.00, concertul  „Tu ești primăvara mea” susținut de Fuego (Paul Surugiu), Stela Enache şi Marina Florea.

„Pentru mine, muzica ușoară românească, din perioada interbelică până în vremurile copilăriei și spre azi, înseamnă esență, muzicalitate, mesaj și melodicitate, inspirație, exemplu, toate la un loc, dar și crezul după care am devenit, la rându-mi, un slujitor al ei, de peste 20 de ani. Nu e uitată, nu e aruncată la coș, ea aflându-se în sufletele nostalgicilor și a tuturor celor ce știu că melodiile de calitate capătă valoare în ani!

Îmi doresc să aduc un omagiu muzicii românești, să fac o reverență, după atâția ani și să arăt publicului meu ce-a fost, ce este și ce-ar putea fi România dacă nu și-ar uita muzica și idolii! Am și două super invitate, două stele ale genului, două dive de ieri până azi, cu nenumărate hituri – Stela Enache şi Marina Florea!”, a transmis Fuego

Prețul unui bilet este de 70 de lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari 60 de lei. Biletele  pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718 .

(M.T.)


Intră acum și în grupul de