Teatrul Studențesc Fabulinus, la final de stagiune. Spectacolele „Pisica verde” și „Cosmic” se joacă la USV, iar intrarea este liberă


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Studenților și Universitatea Suceava invită sucevenii la teatru.

După recenta participare la Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, Teatrul Studențesc Fabulinus încheie stagiunea anului universitar 2017-2018 cu câte o reprezentație a spectacolelor „Pisica verde”, de Elise Wilk, programat marți 5 iunie, ora 19.00, la Sala Auditorium Joseph Schmidt, și „COSMIC”, texte Alecart, la Planetariul USV, miercuri 6 iunie, la ora 20.00.

Cele două piese sunt regizate de Cosmin Panaite, actor al Teatrului Municipal „Matei Vişniec” din Suceava.

Va fi cea de-a XIV-a reprezentație ‘Pisica verde’, incluzându-le pe cele jucate pentru spectatorii din Vatra Dornei, Gura Humorului, Siret, Rădăuți, Fălticeni, Dorohoi și București. Spectacolul a fost distins cu premiul pentru cea mai bună regie la Festivalul Național “Serile Teatrului Studențesc”.

‘COSMIC’ este primul și unicul spectacol de teatru care se joacă într-un Planetariu din România, folosindu-se de tehnica pe care proiectorul și sala o pot oferi. Suportul de text este reprezentat de poezii ale elevilor Colegiului Național ‘Petru Rareş’, coordonați în cadrul Clubului de Poezie Alecart de către profesorul Gheorghe Cîrstian.

Intrarea este liberă la ambele evenimente, în limita locurilor disponibile, durata reprezentațiilor fiind de o oră, în cazul ambelor spectacole.


Intră acum și în grupul de