Vernisajul Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică Bucovina, joi, la Muzeul de Istorie din Suceava


Intră acum și în grupul de

Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Asociaţia “Gândeşte” – gândește.org organizează a XII-a ediție a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA, având în acest an tema “Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!”. Vernisajul expoziției  va avea loc joi, 14 iunie a.c., la ora 11.00, în foaierul Muzeului de Istorie din Suceava.

Potrivit reprezentanților Muzeului Bucovinei, la cea de a XII-a ediție a expoziției internaționale s-au înscris în concurs 270 de caricaturiști cu 881 de caricaturi, din 55 de țări.

„Chiar de la început, de la primele ediții, această competiție a crescut atât în numărul de participanți cât și în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume”, a menționat sursa citată.

Juriul expoziției este format din Mihai Pînzarul Pim – caricaturist, George Licurici – caricaturist, Ovidiu Ambrozie Bortă BOA – caricaturist, dar și din reprezentanţi ai asociaţiei «Gândeşte».

Premiile vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziției, unde pe lângă caricaturile premiate vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum și lucrările selectate.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de