Senatorul Virginel Iordache: Mitingul de sâmbătă, „Ziua cămășilor albe”, a fost un fragment de Românie reală. Orice om rațional, care iubește democrația și libertatea nu mai poate să se facă scut în jurul mizeriei numite pretențios „statul paralel”.


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache susține că mitingul organizat sâmbătă în București a fost un fragment de Românie reală, subliniind că orice om rațional, care iubește democrația și libertatea nu mai poate să se facă scut în jurul mizeriei numite pretențios „statul paralel”.

„Mitingul de sâmbătă 9 Iunie 2018, zi pe care eu am s-o numesc “ Ziua cămășilor albe” , la care-au participat zeci de mii de români, a plecat de la o revendicare clară, coerentă și de bun simț: să se respecte Constituția și decizia Curții Constituționale de către președintele Iohannis”, a declarat Iordache.

Senatorul sucevean a subliniat că orice om de bun simț, fie inginer, medic, profesor, agricultor, muncitor,antreprenor, văzând protocoalele dintre serviciile secrete și justiție, auzind de amploarea ascultărilor în România, auzind înregistrările incredibile cu procurori DNA care nenoroceau vieți pe mărturii inventate și pentru că așa simțeau ei că sunt tari, văzând-o pe Kovesi cum îi apără și pe președintele Iohannis cum se face zid pentru șefa DNA, nu are cum să mai apere mafia numită „lupta anticorupție”.

„Am convingerea că orice om rațional, care iubește democrația și libertatea nu mai poate să se facă scut în jurul mizeriei numite pretențios „statul paralel””, a adăugat Virginel Iordache.

El a menționat că deși s-a spus că oamenii au fost aduși cu de-a sila, că ar fi fost plătiți, că s-au făcut presiuni asupra lor, totul este neadevărat.

„Majoritatea românilor trăiesc o frustrare reală după valurile de mitinguri de după 2012, când văd la televizor că se încearcă , din nou, schimbarea unui guvern instaurat democratic în urma unui scrutin    desfășurat in cele mai transparente și legale condiții. România reală a fost șocată să vadă cum un guvern ales legitim a fost înlocuit de un guvern dubios doar pentru că un președinte  nedrept dorește să instaureze un guvern intitulat pompos “ guvernul meu””, a explicat senatorul.

Potrivit acestuia, mitingul de sâmbătă seara a fost o dovadă clară, de netăgăduit,  că există și români care gândesc altfel, din fericire majoritatea, decât  #rezist , a fost un mod de exprimare faptică a acestora ,a fost un fragment de Românie reală.

„România reală este România pe care, trebuie să o acceptăm ( indiferent de opțiunil noastre politice) și să înțelegem că e singura care contează cu adevărat. Această Românie reală nu e în exclusivitate social- democrată. Votează cu PSD-ul pentru că este singurul partid care a dovedit de fiecare dată că știe să se implice și să rezolve probleme adevărate ale românilor, în creșterea nivelului de trai a acestora, că respectă capitalul autohton și mai ales NU ÎI DISPREȚUIEȘTE.Oamenii au ieșit în stradă pentru a se face AUZIȚI”, a conchis Virginel Iordache.(N.B.)


Intră acum și în grupul de