VIDEO Ovidiu Lipan Țăndărică, la vizitarea Muzeului de Istorie din Suceava, a surprins angajații muzeului. A mers direct la pianul sălii de conferințe și a intepretat o piesă


Intră acum și în grupul de

Muzicianul și compozitorul Ovidiu Lipan Țăndărică a surprins angajații Muzeului de Istorie Suceava, luni, în timpul unei vizite la această unitate muzeală suceveană când a cântat la pianul din sala de conferințe a instituției.

Ovidiu Lipan Țăndărică a susținut, duminică, la Muzeul Satului Bucovinean un concert alături de fanfara Shukar din 10 Prăjini, iar luni a vizitat Cetatea de Scaun și Muzeul de Istorie Suceava.

La Muzeul de Istorie, în condițiile în care lunea nu este program de vizitare, artistul a vizitat doar câteva săli, inclusiv sala de conferințe unde este amplasat un pian care este folosit la evenimentele organizate de muzeu.

Fără să stea prea mult pe gânduri, muzicianul a mers la pian și, după ce a cerut permisiunea, a început să interpreteze o piesă, o improvizație.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat pentru News Bucovina, că pianul din sala de conferințe este pianul familiei Morariu la care mulți suceveni au învățat că cânte la pian. (N.B.)


Intră acum și în grupul de