VIDEO Ovidiu Lipan Țăndărică, la vizitarea Muzeului de Istorie din Suceava, a surprins angajații muzeului. A mers direct la pianul sălii de conferințe și a intepretat o piesă

Muzicianul și compozitorul Ovidiu Lipan Țăndărică a surprins angajații Muzeului de Istorie Suceava, luni, în timpul unei vizite la această unitate muzeală suceveană când a cântat la pianul din sala de conferințe a instituției.

Ovidiu Lipan Țăndărică a susținut, duminică, la Muzeul Satului Bucovinean un concert alături de fanfara Shukar din 10 Prăjini, iar luni a vizitat Cetatea de Scaun și Muzeul de Istorie Suceava.

La Muzeul de Istorie, în condițiile în care lunea nu este program de vizitare, artistul a vizitat doar câteva săli, inclusiv sala de conferințe unde este amplasat un pian care este folosit la evenimentele organizate de muzeu.

Fără să stea prea mult pe gânduri, muzicianul a mers la pian și, după ce a cerut permisiunea, a început să interpreteze o piesă, o improvizație.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat pentru News Bucovina, că pianul din sala de conferințe este pianul familiei Morariu la care mulți suceveni au învățat că cânte la pian. (N.B.)