Nou record de spectatori la Festivalul de Artă Medievală din Cetatea de Scaun a Sucevei. 26.000 de persoane au vizitat Cetatea de Scaun în perioada festivalului.Flutur: Festivalul Medieval este un real succes


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava,Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că în acest an s-a înregistrat un record de spectatori la Festivalul de Artă Medievală, fiind aproape 26.000 de vizitatori.

„La Festivalul Medieval din acest an avem un record de 26.000 de vizitatori la Cetatea de Scaun. Față de anul trecut, când au fost 23.000, este o creștere de aproape 14 la sută”, a spus Flutur.

El a declarat că Festivalul Medieval, de la an la an, este în creștere și este un real succes.

Flutur a arătat că au fost reprezentanți din șapte țări și este cel mai mare festival internațional de gen din România cu peste 470 de participanți.

„Suceava devine tot mai cunoscută și datorită acestui gen de acțiuni culturale, Festivalul Medieval”, a completat președintele CJ Suceava.

El a mai arătat că au fost aproape 26.000 de vizitatori în cele trei zile deși vineri a fost mai vitregă din punct de vedere al vremii.

„Cred că a fost un mare câștig pentru noi, pentru Suceava”, a mai spus Gheorghe Flutur.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de