„Oktoberfest în Est”, în perioada 20-23 septembrie, în Parcul Ariniș din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

În perioada 20-23 septembrie a.c., în Parcul Ariniș din Gura Humorului, se va desfășura festivalul „Oktoberfest în Est”, care sărbătorește îmbinarea tradițiilor bucovinene cu cele germane și berea românească în stil bavarez.

„Eveniment cu marcă înregistrată, festivalul Oktoberfest aduce la Gura Humorului adevărata tradiție bavareză și reunește sub acoperișul celui mai mare cort toți pasionații de bere bună. Festivalul îmbină sărbătoarea berii de toamnă, specifică zonei Bavaria din Germania, cu măiestria berii românești, oferită la Gura Humorului de BERMAS, regina blondă a Bucovinei.

Seară de seară, atmosfera de veselie este întreținută de concerte care merg perfect cu o bere bună și niște specialități germane. Așa că anul acesta vă provocăm să petrecem altfel”, au transmis organizatorii evenimentului.

În cadrul festivalului „Oktoberfest în Est” se vor organiza și două concursuri, „Miss Oktoberfest” și „Regele Oktoberfest”.

Înscrieri și detalii la numărul de telefon 0785294766 sau pe www.oktoberfestromania.ro și www.facebook.com/OktoberfestRomania.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de