Iulius Mall Suceava îi invită pe copii la „The Human Body Adventure”, o expoziție interactivă și educativă despre corpul uman


Intră acum și în grupul de

La început de școală, Iulius Mall Suceava îi surprinde pe copii cu o activitate educativă, dar și foarte distractivă. Prichindeii vor deveni „medici” și vor afla multe lucruri noi despre corpul uman, la „The Human Body Adventure”.

Ești curios și îți place să descoperi mereu lucruri noi? Învață totul despre corpul uman, la Iulius Mall Suceava! De joi, 6 septembrie 2018, te invităm la cea mai interactivă și educativă expoziție cu tematică medicală, o experiență recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. „The Human Body Adventure” este organizată de Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Centrul Medical Bucovina, și beneficiază de sprijinul Universității de Medicină  și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași. Vezi ce ți-am pregătit pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava!

 

Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, la parterul Iulius Mall Suceava, cei mici se vor aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă, care îi va ajuta să descopere corpul uman. Ștrengarii se vor costuma în doctori și, timp de 50 de minute, vor afla cum funcționează creierul și despre cele cinci simțuri, auzul, văzul, pipăitul, mirosul și gustul, vor descoperi informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, cum funcționează inima și sistemul respirator, vor face experimente și multe altele. Toate acestea se vor realiza cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate excepțională, precum cele de muzeu. În plus, vor avea prilejul de a-și testa și abilitățile de chirurgi, pentru că vor lucra la masa de operație interactivă. Incursiunea va fi una captivantă și pentru că cei mici vor vedea organele interne și mișcarea acestora, prin intermediul unei aplicații de realitatea augmentată.

 

Pe lângă informațiile dobândite, prichindeii vor avea parte și de momente distractive. Fiecare zonă a expoziției îi invită să participe activ la descoperirea corpului uman. Micii „doctori” vor putea face fotografii haioase, la panourile transparente cu sistemele vieții, iar la final vor primi diplome de merit.

 

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin e-mail la adresa [email protected] sau la telefon 0230/208.700. Vino în perioada 6 – 16 septembrie la „The Human Body Adventure”, la Iulius Mall Suceava, să te bucuri de o experiență educativă fascinantă!(C.P.)


Intră acum și în grupul de