Proiectul „După-amiezi francofone” continuă la Biroul Francez din Suceava


Intră acum și în grupul de

Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) și Biroul Francez din incinta Casei Prieteniei din Suceava continuă, miercuri, 31 octombrie a.c., de la ora 17:00, învățarea limbii franceze sub genericul „Le français, c’est facile!”. Sub coordonarea directorului CRU Mariana Şovea, o grupă de 18 copii va aprofunda formule de salut, de prezentare, va cunoaște numerele de la 1 la 10.

Dialogul elev-elev și elev-Léo, ariciul francez invitat, jocul, cântecul, plăcerea de a se exprima în franceză vor facilita și motiva învățarea.

„De la ora 18:00, doamna Corina Iftimia (USV) ne va conduce în universul fascinant al creației literare. A doua întâlnire în cadrul activității Café littéraire francophone își propune, pe de o parte, continuarea activității de lectură din poeți și prozatori francofoni, precum și din creațiile proprii ale participanților, și, pe de altă parte, inițierea unui atelier de creație literară”, au transmis reprezentanții Centrului de Reușită Universitară.

Sucevenii doritori să asiste la astfel de activități sunt invitați la Biroul Francez.

Biroul Francez și Centrul de Reușită Universitară sunt parteneri ai proiectului destinat comunității locale „După-amiezi francofone”.

Intrarea este liberă.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de