„Săptămâna PSI”, între 5 și 11 noiembrie, la librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Editura Trei organizează, între 5 și 11 noiembrie 2018, la librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava, atelierele „Săptămânii PSI” despre mindfulness și resursele sinelui, despre toxicitatea din relațiile interumane și despre eroii și monștri care locuiesc în fiecare dintre noi.

„Cât durează iubirea într-un cuplu? Cum poți evita să cazi în capcana persoanelor narcisice? Cum poți folosi exercițiile de meditație pentru a te apăra în fața stresului cotidian? Și care sunt regulile de care trebuie să ții cont pentru a-ți găsi un sens autentic în viață?”, arată organizatorii evenimentului.

Pe toată perioada evenimentului, cărțile de psihologie ale editurii Trei vor putea fi cumpărate cu o reducere de 25% din librăriile Cărturești din întreaga țară.

Potrivit sursei citate, marți, 6 noiembrie a.c., de la ora 18.30, la librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava, va fi prezentată tema „Cum ne influențează comportamentul tiparele din familia noastră?”, invitată fiind Alina Ciupercovici, iar miercuri, 7 noiembrie a.c., de la ora 18.30, va fi prezentată tema „Cum tratăm depresia postnatală?”, invitata evenimentului fiind Alexandra Pașa.

De asemenea, joi, 8 noiembrie a.c., de la ora 18.30, Călin Bârleanu este invitatul atelierului intitulat „Mari mituri despre relațiile intime”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de