Concert “100 pentru România” la Suceava, în 4 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor


Intră acum și în grupul de

Suceava va fi gazda unui eveniment inedit: 100 de artiști, din patru generații diferite, se unesc într-o singură trupă, numită “100 pentru România”, marți, 4 decembrie 2018, ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Florin Grigoraș, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Adrian Despot, Călin Goia, Stefan Boldijar, Adrian Despot și Flavius Buzilă vor aduce în fața publicului de la Suceava cele mai cunoscute și îndragite piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi.

În anul Centenarului,  evenimentul este un tribut unic adus muzicii și culturii românești; piese care au impactat societatea românească și românii de pretutindeni și au bucurat și inspirat generații întregi și încă o mai fac și astăzi.

“Dragi suceveni (și nu numai), vă așteptăm cu drag la evenimentul <<100 pentru România>>! Caravana noastră de evenimente dedicate anului centenar ajunge în Suceava, pe 4 decembrie, după un tur în care am avut concerte și la Sibiu, București și Cluj-Napoca. Pentru noi, turul acesta de țară este o uniune a muzicii, pentru că muzica ne unește pe toți. Muzica deschide minți și atinge inimi, muzica unește acolo unde orice altceva pare sa dezbine! 100 de voci și instrumente diferite vor cânta și simți în același timp aceeași emoție și vă promitem un eveniment de 100 de minute de muzică legendară! Pentru o Romanie mai bună. Diferiți, dar ÎMPREUNĂ”, a declarat Flavius Buzilă, managerul proiectului “100 pentru România”.

Evenimentul face parte dintr-un proiect – premieră muzicală pentru România, organizat de Asociația Cultural – Artistică Hara și finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale. Proiectul “100 pentru România” cuprinde patru evenimente: Sibiu (12 septembrie 18), București (24 octombrie 18), Cluj-Napoca (28 noiembrie 18), urmând și Suceava, în 4 decembrie 18.

 

Centenarul n-ar trebui să fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care să inspire. Unirea nu înseamnă doar teritorii, ci mai ales <<cuget și simțiri>>, cum spuneau înaintașii. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun, acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Care contribuie, inspiră și dau mai departe. Pentru acesta am creat proiectul <<100 pentru România >>!” – a mai spus Flavius Buzilă. (C.P.)

 


Intră acum și în grupul de