Simpozionul „Valori naționale în creația Mitropolitului Bartolomeu Valeriu Anania”, ediția a VI-a


Intră acum și în grupul de

Cea de-a VI-a ediție a Simpozionului național „Valori naționale în creația Mitropolitului Bartolomeu Valeriu Anania” se va desfășura, în zilele de 18 și 19 ianuarie a.c., la Suceava.

Manifestarea este organizată de Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare și Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” Cluj-Napoca, în parteneriat cu Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, Protopopiatul Suceava I, Mănăstirea Dragomirna, Parohia Șcheia I și Asociația Miseno.

Vineri, 18 ianuarie a.c., de la ora 9.30, în Sala Auditorium „Joseph Schmidt” a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava va avea loc deschiderea simpozionului.

Programul evenimentului mai cuprinde: In Memoriam – prof. univ. dr. Aurel Sasu, conferințe, lansare de carte, un moment muzical și decernarea Marelui Premiu „Mitropolitul Bartolomeu Valeriu Anania”. Moderatorul manifestării este asistent univ. dr. Gina Puică.

De asemenea, sâmbătă, 19 ianuarie a.c., de la ora 11.00, la Mănăstirea Dragomirna va avea loc o slujbă de pomenire a Părintelui Mitropolit Bartolomeu Valeriu Anania ce va fi oficiată de ÎPS Pimen, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților împreună cu un sobor de preoți.
(M.T.)


Intră acum și în grupul de