“Maratonul dragostei”, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava a dat startul la “Maratonul dragostei”, campanie pe care o dedicăm celor care se iubesc, dar şi celor care sunt îndrăgostiţi de shopping în perioada 1-14 februarie 2009. Iată care sunt evenimentele acestei săptămâni, pe care Iulius Mall le-a organizat special pentru acest maraton:

1.„Până unde aş merge pentru tine”, eveniment organizat în fiecare zi în timpul campaniei “Maratonul dragostei”, prin care orice bărbat îndragostit îşi poate arăta dragostea pentru partenera sa prin sport. La parterul Iulius Mall s-au montat benzi de alergat, iar participanţii vor primi premii instant în funcţie de numărul de kilometri parcurşi. Câştigătorul zilei intră in cursa pentru marele premiu: un week-end in doi la Veneţia.

2.Test Drive în parcarea Iulius Mall Suceava, în fiecare sâmbătă – orice client poate să testeze gratuit maşinile diverşilor dealeri auto.

3.Sâmbătă, 7 februarie, ora 18:00, concert Alexandra Ungureanu& Crush.

4.Duminică, 8 februarie, ora 18:00, concert Blaxy Girls, iar pe cei mici îi aşteptăm în continuare la Teatrul de Păpuşi, de la ora 12:00, la KidsLand.


Intră acum și în grupul de