Week-end dedicat copiilor, la Iulius Mall Suceava: Teatru interactiv și ateliere de creație

Zile distractive se pregătesc pentru prichindei, la Iulius Mall Suceava. În week-end, copiii au liber la teatru, povești și sesiuni de dezvoltare a îndemânării și imaginației.

Energie, curiozitate, socializare și încurajarea abilităților practice. De acestea vor avea parte năzdrăvanii care vor să participe la atelierele de creație din fiecare sfârșit de săptămână. Sâmbătă, 23 februarie 2019, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco le dau întâlnire micuților cu îndemânare, pentru a-i învăța să realizeze decorațiuni originale. De această dată, meșterii vor picta vaze din sticlă, pe care le vor putea oferi în dar mămicilor, de Mărțișor sau de ziua lor. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar ștrengarii sunt responsabili de talent și imaginație. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se vor putea face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

Duminică este zi cu teatru! De la ora 16.00, Iulius Mall Suceava îi invită pe cei mici să afle povestea lui „Pinocchio”, spusă într-o manieră inedită. Nu va fi doar o piesă de teatru, ci un show interactiv, susținut de Teatrul la Cinema București. În zona food court, prichindeii îl vor însoți pe Pinocchio într-o călătorie plină de peripeții, care ascunde învățăminte pentru cei mici. În aventura lor alături de băiețelul de lemn, spectatorii vor descoperi și alte personaje, precum Gepetto, Zâna Albastră, Greierele Gemini și Strombolino, de la care vor afla ce este bine și ce este rău. Conceput sub forma unui joc, evenimentul este recomandat copiilor cu vârste între 3 și 7 ani.