Iulius Mall Suceava oferă, duminică, un cadou muzical femeilor: concert extraordinar al Filarmonicii Botoșani

Iulius Mall marchează Ziua Internațională a Femeii printr-un spectacol simfonic excepțional, susținut de Filarmonica de Stat Botoșani. Duminică, de la ora 19.00, publicul este invitat să petreacă timp liber de calitate, în compania muzicii clasice.

Duminică, femeile sunt sărbătorite la Iulius Mall Suceava printr-un concert vocal – simfonic, susținut de Filarmonica de Stat Botoșani. Pe ritmuri clasice și în compania celor dragi, doamnele și domnișoarele vor fi încântate cu o selecție de partituri celebre, în ton cu sensibilitatea și eleganța sărbătoritelor. Orchestra simfonică va fi coordonată de dirijorul Mircea Holiartoc, iar melodiile vor fi puse în valoare de vocea invitatei speciale, soprana Cristina Simionescu. Fragmentele muzicale alese pentru a le complimenta pe femei poartă semnătura unor compozitori celebri, precum: J. Strauss, G. Verdi, G. Puccini, G. Grigoriu, E. Kálmán, Fr. Lehár, Ch. Gounod și V. di Chiara. Atmosfera festivă și ritmurile încântătoare reprezintă modalitatea prin care Iulius Mall Suceava spune „La Mulți Ani!” doamnelor și domnișoarelor.

Cei care vor să ofere cadouri aparte, pot completa sesiunile de shopping în magazinele brandurilor preferate cu o vizită la Târgul de Handmade, care se desfășoară până duminică inclusiv, 10 martie. Expozanți cu îndemânare prezintă numeroase sugestii lucrate manual, ideale pentru a însoți felicitările de Ziua Femeii. Bijuterii realizate prin tehnici inedite, din pietre prețioase sau semiprețioase, metal, piese ale mecanismelor de ceas, fimo sau piele, în culorile primăverii și cu design original, sunt disponibile într-o varietate de modele. Tot aici se găsesc accesorii pentru păr, piese vestimentare cu personalitate, cutii pentru podoabe pictate manual, genți în tendințe, decorațiuni, cosmetice naturale și multe alte articole.

Și prichindeii vor avea prilejul de a le oferi mamelor un dar special, dacă participă la atelierele de creație. Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco îi vor ajuta să realizeze un set de trei rame foto, pe care să le ofere celor mai importante persoane din viața lor. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot realiza la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor. (C.P.)