Cadavrul unui pescar a fost descoperit pe lacul de acumulare Lipoveni. Familia îl căuta pe bărbat de aproape două luni


Intră acum și în grupul de

Cadavrul unui bărbat de 59 de ani, din municipiul Suceava, a fost descoperit miercuri după-amiază, de un angajat al punctului de lucru Lacul de acumulare Lipoveni. Bărbatul a sesizat prin 112 faptul că la suprafața lacului a apărut cadavrul unei persoane.

„Un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului și a scos cadavrul la mal, constatându-se că acesta aparține unui bărbat cu vârsta de circa 55-60 de ani, ce purta în spate un rucsac cu ustensile de pescuit la copcă și care avea epiderma în stare avansată de saponificare”, a arătat Poliția Suceava.

Potrivit sursei citate, în buzunarul pantalonilor cadavrului și în rucsac, a fost identificat actul de identitate al bărbatului. Rudele bărbatului au arătat că acesta a plecat la pescuit pe Lacul de acumulare Lipoveni la data de 19 ianuarie a.c.,fără a mai reveni și fără a mai fi găsit.

Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat SML Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de