Teatru neconvențional și târguri de accesorii, în week-end, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Ce planuri ai pentru week-end? „Hai să ne vedem la mall”! Acesta este și titlul piesei de teatru neconvențional care se va juca duminică, la Iulius Mall Suceava. Comedia va fi completată cu târguri de accesorii în tendințe și ateliere de creație pentru copii.

Sâmbătă, 16 martie 2019, Iulius Mall Suceava invită prichindeii la noi sesiuni ale atelierelor de creație. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco îi așteaptă pe năzdrăvanii cu îndemânare să-și pună în valoare imaginația realizând tablouri cu sclipici. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar creațiile vor fi oferite cadou micilor artiști. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.  

Duminică, „Hai să ne vedem la mall”! De la ora 17.00, cei prezenți în Iulius Mall vor fi publicul unei comedii savuroase, un proiect de teatru neconvențional al actorilor ieșeni Andrei Ciobanu și Tudor Ostafie. Într-o singură seară, vei avea prilejul de a te întâlni cu mai multe personaje care vor interacționa cu tine, te vor binedispune și te vor invita să defilezi pe o scenă imaginară a vieții. ,,Hai să ne vedem la mall” surprinde viciile societății și aduce în fața publicului o înlănțuire de povești de viață. Totul, într-o evoluție cameleonică a aceluiași actor, Andrei Ciobanu, care trece de la un personaj la altul.  

În acest sfârșit de săptămână, poți completa sesiunile de shopping din colecțiile brandurilor prezente în Iulius Mall Suceava cu propunerile târgurilor de accesorii Bag Expo și Expo Mineralia. Până duminică inclusiv, la parterul centrului comercial găsești o selecție de bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase. Expo Mineralia include piese pentru orice ocazie, realizate din roci, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

În același timp, pentru doamnele și domnișoarele atente la tendințele actuale, Bag Expo propune o varietate de genți și rucsacuri în nuanțe trendy și cu design modern. Din piele naturală, piele ecologică sau material textil, clasice sau cu forme deosebite, neutre sau în culori vii, minimaliste sau încăpătoare, cu imprimeuri jucăușe și detalii originale, modelele de genți, rucsacuri și portofele prezentate de Bag Expo acoperă toate preferințele.


Intră acum și în grupul de