Spectacolul de comedie „Amantul înșelat”, cu Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu, pe scena USV


Intră acum și în grupul de

Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava găzduiește miercuri, 10 aprilie a.c., de la ora 19.00, spectacolul de comedie „Amantul înșelat”, de Orlin Diakov, cu Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu.

Potrivit reprezentanților Casei de Cultură a Studenților din cadrul USV, spectacolul „Amantul înșelat”, de Orlin Diakov, în regia lui Sorin Misirianțu, este o comedie năucitoare, a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru FEMEIA care face parte din destinul amândurora.

„O întâlnire în parc între soț și amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu catușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată… Ne regăsim mulți în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoaștem acest lucru”, arată sursa citată.

Spectacolul a avut premiera la Stuttgart, a fost recent în turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, a  a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Bruxelles, Londra, Koln și Paris.

IOAN ISAIU – un actor complet – de teatru și  film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secrtetul Mariei, Ingerasii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating –  și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopti de vara, Tom Pain, Tiganiada, Trainspotting.

 SORIN MISIRIANȚU –  A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia,  joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni,  Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege. Filme regizate – Benvenuti in Italia, Feedback, Rating, Parking. Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și din străinătate.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari, și 20 lei pentru publicul larg. Biletele se pot achiziționa online pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.ro, sau de la sediul CCS str. Zorilor nr. 6 (lângă Auto Albina), de luni până vineri în intervalul orar 9:00 – 17:00.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de