Elena Gheorghe, în concert la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Mărţişoarele tradiţionale, concursurile cu premii şi concertul live, susţinut de Elena Gheorghe, reprezentanta României la concursul internaţional Eurovision, sunt câteva dintre surprizele oferite de complexul comercial Iulius Mall sucevenilor, la început de primăvară.

Însoţită de două dansatoare profesioniste şi de ceilalţi membri ai band-ului, Elena Gheorghe a interpretat câteva din hit-urile sale, cum ar fi “Soarele meu”, “Ochii tăi căprui”, “Te ador”, “Până la stele” şi totodată piesa care a câştigat selecţia naţională a concursului Eurovision, “The Balkan Girls”. Show-ul incendiar oferit de artistă şi de excentricele ei dansatoare au impulsionat publicul să preia din mişcările de dans şi să fredoneze refrenele binecunoscute. Numărul mare de spectatori prezenţi la eveniment a dovedit încă o dată popularitatea de care se bucură cântăreaţa în rândul fanilor suceveni.

Spectacolul s-a bucurat de o reală apreciere din partea publicului, Iulius Mall reuşind să organizeze un eveniment caracterizat prin calitate şi bun gust. Seria de surprize oferite de complexul comercial va continua pe tot parcursul lunii martie, urmând a fi susţinute concerte marca Ana Lesko, Connect-R, iar de 8 Martie, doamnele şi domnişoarele vor avea parte de o surpriză oferită de celebrul creator de modă Cătălin Botezatu.


Intră acum și în grupul de