Competiție de streetball, târg de antichități și alte evenimente, în week-end, la Iulius Mall Suceava

Se anunță o agendă încărcată de evenimente pentru acest sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Suceava: spectacol folcloric, târg de antichități, concurs de baschet, caravană auto și multe activități pentru copii.

Joi și vineri, pe 30 și 31 mai 2019, la etajul Iulius Mall Suceava continuă ediția a XVII-a a Festivalului-concurs național de interpretare artistică pentru preșcolari „Voinicelul”, cu etapa județeană. Peste 1.300 de copii s-au pregătit pentru a urca pe scenă și a impresiona publicul și juriul cu talentul lor. Grupuri vocale, soliști, recitatori, fantezie coregrafică, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter sunt categoriile care fac parte din spectacolul oferit de cei mai mici artiști ai județului. Festivalul – concurs „Voinicelul” este organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, în colaborare cu Iulius Mall Suceava.

De vineri până duminică, la parterul Iulius Mall se reinstalează Târgul de Antichități. Este prilejul potrivit pentru colecționari și nu numai să aleagă obiecte cu patina timpului și de artă. Expozanți din toate colțurile țării vor expune cele mai de preț piese, a căror frumusețe a fost amplificată de trecerea anilor: bijuterii, argintărie, numismatică, filatelie, tablouri, statuete, mic mobilier, cărți, viniluri și multe alte articole impresionante.

Sâmbătă și duminică vor fi două zile dedicate sportului, pentru că parcarea Iulius Mall Suceava va găzdui competiția Sport Arena Streetball, din calendarul FIBA 3×3. Jucători de toate vârstele vor face show cu trucurile celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3×3, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Și spectatorii vor fi antrenați în aruncări la coș și vor avea parte de multă distracție, pentru ei fiind organizate numeroase concursuri cu premii și meciuri demonstrative.

Cei pasionați de mașini sunt invitați în perioada 31 mai – 2 iunie, în parcarea Iulius Mall, să testeze cele mai noi modele Dacia/Renault. Zilnic, în intervalul orar 10.00 – 20.00, vizitatorii caravanei vor afla de la reprezentanți toate detaliile despre autoturismele preferate și vor putea obține oferte speciale. În plus, au șansa să câștige, prin tragere la sorți, unul dintre cele 84 de premii. Informații sunt disponibile pe site-ul www.darex.ro.

Și pentru copii sunt pregătite numeroase surprize, pe care le vom anunța în curând, precizează complexul comercial sucevean într-un comunicat de presă.

loading...