Mall-ul Galleria Suceava îşi aşteaptă primii cumpărători


Intră acum și în grupul de

GTC împreună cu Aura Europe deschid vineri, 27 Martie 2009, al 2-lea mall din România, parte a lanţului internaţional de centre comerciale GALLERIA. Situat pe Bulevardul Sofia Vicoveanca Nr.1, la ieşirea spre Fălticeni, Galleria Suceava va deveni în scurt timp un loc preferat pentru cumpărături şi petrecerea timpului liber pentru majoritatea sucevenilor.

Programul de lansare
Deschiderea oficială a mall-ului Galleria Suceava va avea loc la ora 9:30, când primii cumpărători sunt aşteptaţi cu surprize de către organizatorii şi oficialităţile centrului comercial. Primele două zile de activitate la Galleria Suceava, vineri 27 martie si sâmbătă 28 martie, vor fi presărate cu evenimente şi surprize pentru fiecare dintre vizitatori.

Vineri 27 martie, la ora 9:30, va avea loc deschiderea oficială a complexului comercial Galleria Suceava, la care primii cumpărători sunt aşteptaţi cu multe cadouri din partea reprezentanţilor Galleria Suceava. Pe tot parcursul zilei, la fiecare 30 de minute, vor avea loc extrageri în cadrul tombolei de lansare, iar participanţii vor putea câstiga cupoane de cumpărături în valoare de 50 RON.
Participarea la tombola inaugurală se va putea face prin completarea de către vizitatori a cupoanelor de pe spatele flyerelor promoţionale, care vor fi împărţite atât în oraş, cât şi în cadrul Galleria Suceava. După completare, cupoanele trebuie introduse în urna de concurs care se va afla amplasată la parterul mall-ului.

Începând cu orele 19:30, în parcarea din faţa centrului comercial va avea loc marele concert al zilei susţinut de trupa Voltaj, alături de care fanii vor putea asculta şi canta cele mai mari hituri apărute de-a lungul anilor. După terminarea concertului, în fata publicului, se va desfăşura extragerea marelui premiu al zilei: un ATV. Ziua de vineri se va termina cu un joc de artificii care va marca deschiderea oficială a centrului comercial Galleria Suceava.

A doua zi, sâmbătă 28 martie, tombola inaugurală va continua, cu premii la fiecare jumătate de oră pentru cei care depun cupoane în urna. La 19:15, înainte de concertul serii, se va acorda marele premiu al zilei în cadrul tombolei: un scuter. Apoi de la 19:30, pe scena din faţa mall-ului vor urca cei de la DJ Project, care timp de o oră vor face o atmosferă de excepţie.

Galleria Suceava este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din ţară, parte a lanţului internaţional de mall-uri Galleria. Galleria va avea ca puncte de atracţie pentru publicul larg, un magazin de electrocasnice, mai multe magazine de fashion, încălţăminte, cadouri, o zonă de food court, restaurante fast food şi cafenele, ce vor însuma 10.700 mp suprafaţă închiriabilă. Prin oferta generoasă şi gama diversă de produse, Galleria Suceava va deveni cu siguranţă una dintre destinaţiile preferate ale locuitorilor Sucevei şi oraşelor învecinate.


Intră acum și în grupul de