Show incendiar MORANDI la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Trupa Morandi şi-a făcut apariţia duminică seara, pe scena special amenajată de la etajul complexului comercial Iulius Mall, pentru a le oferi fanilor suceveni un concert live, dans şi multă distracţie. Membrii trupei au susţinut un adevărat show, bazat pe o coregrafie dinamică şi excentrică. Aceştia au fost însoţiţi pe scenă de patru dansatoare cu o apariţie exotică, care au oferit publicului momente speciale şi profesioniste de dans.

Dintre fanii suceveni prezenţi la eveniment, s-a remarcat o fetiţă care a urcat pe scenă alături de trupa favorită, curajul ei fiind răsplătit de solistul trupei, Randi, acesta dăruindu-i ultimul CD marca Morandi. Timp de o oră, îndrăgiţii invitaţi au oferit un concert de calitate, care a reuşit să menţină interesul sucevenilor, făcându-i să preia din starea de spirit prezentă pe scenă.

Hit-urile celor de la Morandi, piese interpretate în limba engleză, “Save me”, “Angels” precum şi în portugheză, “Beijo (Uh-la-la)”, au asigurat reuşita evenimentului, publicul sucevean fiind vizibil impresionat de calitatea spectacolului şi de profesionalismul trupei, demnă de premiile MTV.


Intră acum și în grupul de