Alina Manole a adus “Luna Pătrată” “La Fierărie”


Intră acum și în grupul de

Pub-ul boem “La Fierărie” a continuat vineri seară seria de concerte oferite publicului sucevean, cu un concert susţinut de reprezentanta folk-ului tânăr, Alina Manole. Cântăreaţa, care s-a lansat acum 10 ani, atunci când a câştigat trofeul Concursului Naţional de Muzică Folk “Om Bun”, se află într-un turneu de promovare a noului album, “Luna Pătrată”.

Cântate într-un stil muzical care a îmbinat armonios folk-ul cu jazz-ul, piesele “Şi te iubesc atât de…”, “Despre mine”, Detalii”, “Cutia Pandorei”, “Prietenul invizibil”, “Luna Pătrată”, au reuşit să impresioneze publicul Fierăriei, datorită calităţii mesajului şi liniei muzicale. Din repertoriul artistei au făcut parte şi câteva cântece eco, “Colinda Copacului”, “Manuscris de la Marea Moartă”, care au promovat importanţa şi frumuseţea naturii. În încheierea concertului Alinei Manole, a cântat Adrian Bezna, un talentat folk-ist din Piatra Neamţ, care a întreţinut starea de spirit cu muzică şi umor de calitate.

Timp de câteva ore, datorită muzicii live, a arahidelor şi a mirosului de popcorn, pe care personalul pub-ului boem le-a oferit celor prezenţi, atmosfera a devenit de o intimitate colectivă, prilej de care au profitat cei prezenţi, cântând alături de invitaţi şi răsplătindu-i cu aplauze parcă interminabile.

Iubitorii de muzică folk prezenţi vineri seară “La Fierărie” au avut parte de “Luna Pătrată” a Alinei Manole, de muzica şi umorul tipic românesc al lui Adrian Bezna şi de ospitalitatea cu care echipa pub-ului şi-a obişnuit deja publicul.


Intră acum și în grupul de