Grupul “Vis de Artist” îşi lansează CD-ul “Zbor de primăvară”, la Dom Polski


Intră acum și în grupul de

Asociaţia culturală “Vis de Artist”, Teatrul “Mihai Eminescu” şi Casa Armatei din Botoşani organizează duminică, 26 aprilie a.c., la ora 17:00, spectacolul intitulat “Zbor de primăvară”. Realizat de prof. Cătălina Constantinovici, preşedinta Asociaţiei culturale “Vis de Artist” din Botoşani, în colaborare cu Asociaţia cultural-sportivă “Pro Dance”, spectacolul de lansare a CD-ului cu acelaşi nume va fi susţinut la Dom Polski de membrii grupului “Vis de Artist” din Botoşani: Marena Funduianu, Bianca şi Dayana Iacob, Andreea Prepeliţă, Ruxandra Baciu, Adelina Viciriuc, Simona Necşanu, Măriuca Nicolau, Alexandra şi Andreea Grigoroşcuţă, Amalia Rotariu, Ioana Mititelu şi prietenii lor de la “Pro Dance”, coordonaţi de prof. Constantin Dicu.

„‘Vis de Artist’ este visul unui copil care îşi trăieşte aceste clipe zâmbind, bucurându-se de momentele frumoase pe care le petrecem împreună. Zâmbim pentru că vine primăvara plină cu flori, parfumată şi colorată, admirăm fluturaşii, furnicuţele şi redescoperim natura din jurul nostru, ne oprim atenţia asupra animăluţelor ce ne înconjoară sau ne plac şi nu ezităm să ne transformăm, pentru o clipă, în eroi de poveste pentru a participa la Carnaval, într-o lume în care am dori să rămânem, să oprim timpul, fie doar şi pentru o clipă! Primăverii îi asociem chipul mamei şi îi dedicăm momente artistice de o reală sensibilitate. Vă invităm să vă alăturaţi nouă pentru a surprinde împreună momente de vis şi pentru a vă dărui o ‘primavară din suflet’, cu drag!”, a declarat prof. Cătălina Constantinovici, preşedinta Asociaţiei culturale “Vis de Artist” din Botoşani.

Din iulie 2007, evoluţia grupului “Vis de Artist” a încântat publicul din Botoşani şi din ţară prin cele peste o sută de apariţii artistice. După participarea de anul trecut la “Mamaia copiilor” şi aprecierile artistice individuale obţinute la diferite concursuri naţionale de gen, membrii grupului “Vis de Artist” au avut ocazia, la sfârşitul lunii martie, de a cânta alături de Mircea Baniciu la Festivalul “Folk fără vârstă” de la Botoşani. După lansarea CD-ului “Zbor de primăvară”, grupul “Vis de Artist”, coordonat de prof. Cătălina Constantinovici, va începe pregătirile pentru o nouă provocare. În urma unei preselecţii, membrii grupului au fost admişi pentru a participa, la sfârşitul lunii mai, la a 16-a ediţie a Festivalului-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii “Micul Prinţ” de la Chişinău.

Intrarea la spectacolul care va fi susţinut duminică, 26 aprilie a.c., în sala Dom Polski, este liberă.


Intră acum și în grupul de