Târg de artă și antichități, în week-end, la Iulius Mall Suceava

La final de săptămână, sucevenii sunt invitați să își petreacă timpul liber la Iulius Mall, unde vor descoperi universul obiectelor cu patina timpului. O nouă ediție a Târgului de Artă și Antichități îi așteaptă să descopere piese cu dichis.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 2 – 4 august 2019, parterul Iulius Mall Suceava va fi învăluit în parfumul nostalgic al Târgului de Artă și Antichități. Evenimentul așteptat de colecționari va dezvălui publicului o selecție impresionantă de obiecte ancorate în trecut, reprezentative pentru culturi și perioade diferite.

Timp de trei zile, zeci de expozanți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai de preț piese, spre încântarea celor care apreciază frumosul și unicitatea articolelor peste care trecerea anilor și-a pus amprenta.

Bijuterii felurite, ceasuri de colecție (de masă, de perete, de buzunar etc.), porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, accesorii, decorațiuni și multe alte obiecte ale căror povești așteaptă să fie istorisite pot fi admirate și achiziționate la standurile colecționarilor.

În continuare, clienții Iulius Mall Suceava se pot bucura de sezonul reducerilor estivale. Magazinele se întrec în promoții, care ajung și până la 70%, la îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, accesorii, cosmetice și multe altele.