Caravana „Fii pregătit!” ajunge la începutul lunii august în județul Suceava. ISU Suceava va organiza cursuri de prim ajutor

În weekendul ce urmează, între orele 9:00 și 18:00, personal din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență.

Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Astfel, caravana „Fii pregătit!” va ajunge sâmbătă, 3 august, în municipiul Fălticeni, și va fi poziționată în zona Nada Florilor, iar duminică, 4 august, în municipiul Vatra Dornei, și va fi amplasată în parcarea magazinului LIDL.

Aceasta este al patrulea an când Caravana „Fii pregătit!” pornește la drum, pentru cursuri de instruire a populației.