Clubul Interact Suceava organizează un spectacol caritabil pentru o tânără care suferă de o boală rară. Familia și-a vândut casa, dar tratamentul este mult mai costisitor


Intră acum și în grupul de

Clubul Interact Suceava-Bucovina organizează o noua ediție „Freamăt de speranță” ce va avea loc în data de 15 august, ora 18, la Auditorium „Joseph Schmidt” al Universității Suceava, lângă Bazinul de înot al USV.

Membrii clubului anunță că anul acesta își propun să realizeze un spectacol plin de bucurie, spirit artistic și energii pozitive.

Cauza pentru care luptăm este fosta noastră colegă de la Interact Baia Mare, Cristiana Groșan, în vârstă de 17 ani. Din păcate, ea suferă de o boală extrem de rară (deficit de lipază lizozomală) ce necesită tratamente foarte costisitoare. Vă invităm cu mare drag, să ne fiți alături și să ne ajutați să ne îndeplinim scopul, să o ajutăm pe Cristiana!„, arată organizatorii.

Donaţia minimă este de 5 lei iar biletele se pot lua de la membrii Interact sau de la intrare în ziua evenimentului. Totodată, în sala de spectacol vor exista și urne mobile.

Organizatorii precizează că părinții Cristianei și-au vândut casa crezând că astfel o să le ajungă banii pentru tratament, dar că din păcate, au aflat ulterior că acesta este mult mai costisitor, iar în momentul de față sunt fără casă și fără speranță.


Intră acum și în grupul de