Primarul Ion Lungu a vorbit cu ambasadorul Chinei despre viitoarea înfrățire a Sucevei cu Yinchuan, dar și despre oportunități de investiții în municipiu: A fost o întâlnire cordială care a pus, în mod real, bazele unei viitoare colaborări


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut, marți, o întâlnire, la Primăria Suceava, cu ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România, ES Jiang Yu.

Primarul Sucevei a făcut o prezentare a orașului Suceava, iar apoi  i-a spus diplomatului chinez că autoritățile sucevene sunt în faza de înfrățire cu municipiul Yinchuan, capitala regiunii Ningxia din China.

„Am decis să colaborăm prin intermediul ambasadei în domeniul cultural, turistic și economic, drept pentru care am prezentat oportunitățile de investiții în orașul Suceava dar și ale Zonei Metropolitane”, a declarat după întrevedere primarul Ion Lungu.

De menționat este că ambasadorul Chineri în România l-a invitat de primarul Ion Lungu să viziteze China, acesta apreciind că o va face, cel mai probabil, la  data semnării Acordului de Înfrățire cu municipiul Yinchuan.

„A fost o întâlnire cordială care a pus, în mod real, bazele  unei viitoare colaborări”, a conchis Ion Lungu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de