Concert de Ziua Tineretului, în centrul municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Directorul adjunct al Direcţiei Judeţene de Tineret Suceava, Ovidiu Milici, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă că în cursul zilei de sâmbătă, 2 mai, instituţia pe care o conduce organizează sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului, acţiunea “De 2 ori MAI tânăr”.Această manifestare se desfăşoară simultan în 41 de oraşe din ţară, în Bucureşti şi în staţiunea Costineşti.

Manifestările încep sâmbătă, de la ora 10, pe esplanada Casei de Cultură Suceava unde va fi instalat un aşa-zis “Zid al semnăturilor” pe care tinerii suceveni vor putea scrie mesaje. În aceeaşi zi, cu sprijinul directorului Complexului Muzeal Bucovina, Emil Ursu, pe parcursul zilei tinerii vor avea acces liber în muzee şi la Cetatea de Scaun.

Totodată, vor fi organizate acţiuni de face painting, un concurs acrobaţie role si skateboard şi un spectacol de dans modern oferit de tinere talente sucevene de la liceele şi şcolile din judeţ.

Sâmbătă după-amiază va fi organizat şi un concert rock si poprock oferit de formaţiile Toy Machines şi NBH.

Ovidiu Milici a mai menţionat că pentru această acţiune DJT Suceava a fost sprijinită de Primăria municipiului Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Complexul Muzeal Bucovina, Casa Culturii din Suceava, Asociaţia Juventus.


Intră acum și în grupul de