Campania “Informare acasă! Siguranță în lume!“ revine în august la Suceava. Se va vorbi inclusiv despre votul în străinătate


Intră acum și în grupul de

Campania Națională “Informare acasă! Siguranță în lume!“ a Ministerul Românilor de Pretutindeni revine în Suceava, în cadrul unei întâlniri ce va avea loc pe 22 august, începând cu ora 10:00, în sala “Ștefan cel Mare” din Palatul Administrativ.

Din partea MRP participă subsecretarul de stat Victor Ionescu și coordonatorii campaniei.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Instituției Prefectului, etapa a doua a Campaniei se desfășoară în lunile august-septembrie în toate județele țării, iar noutatea acestei etape este “informarea cu privire la votul în străinătate, înainte de alegerile prezidențiale din această toamnă”.

Obiectivul  general al Campaniei este de a realiza o informare corectă și cât mai completă a potențialilor migranți români în ceea ce privește drepturile și obligațiile pe care le au statele membre ale Uniunii Europene”.

Totodată, se dorește ca românii de pretutindeni să afle mai multe despre programele pe care România le desfășoară pentru a-i încuraja să revină acasă în număr cât mai mare.


Intră acum și în grupul de