Târgul naţional “HoReCa”, ediţia 2009, şi-a deschis oficial porţile


Intră acum și în grupul de

Deschiderea oficială a celei de-a doua ediţii a târgului naţional “Hotel Catering Restaurant Expo Bucovina” a avut loc joi, începând cu ora 13:00, la restaurantul “Aquarium” din incinta Iulius Mall.

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Suceava, Gabriel Sorin Iacob, a ţinut un discurs de prezentare a târgului găzduit anul acesta de Iulius Mall. Acesta a declarat că este mulţumit de locaţia specială aleasă şi, îndeosebi, de expoziţia care reprezintă un eveniment de referinţă pentru industria hotelieră şi de alimentaţie publică din Suceava. În încheiere, preşedintele CCIA Suceava a subliniat că instituţia pe care o conduce acordă un interes deosebit cerinţelor pieţei, de aceea încearcă să-i mulţumească pe suceveni organizând evenimente caracterizate prin calitate şi diversitate.

La cocktail-ul de deschidere a târgului naţional “HoReCa” a fost prezent şi Eduard Marcu, directorul Iulius Mall Suceava, care şi-a exprimat bucuria acestui parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava, afirmând la rândul său că “acest târg este unul deosebit şi are loc într-o locaţie deosebită”.

După încheierea prezentării ediţiei de anul acesta a târgului, cei prezenţi au fost invitaţi să guste din “bucatele” pregătite de restaurantul Aquarium.

Evenimentul, care poate fi vizitat până în data de 10 mai a.c., este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de