Al doilea magazin The Makeup Shop din țară s-a deschis în Iulius Mall Suceava

Un nou brand îndrăgit completează mixul de retail propus de Iulius Mall Suceava. The Makeup Shop a fost inaugurat recent și le propune pasionatelor de produse de machiaj și îngrijire o ofertă completă de cosmetice.

Recent, la parterul Iulius Mall Suceava și-a deschis porțile The Makeup Shop. Este cel de-al doilea magazin din țară al retailerului specializat în produse cosmetice, după cel din Iulius Mall Iași.

The Makeup Shop vine în întâmpinarea doamnelor și domnișoarelor care iubesc machiajul cu o gamă diversificată de produse și accesorii de înfrumusețare. Aici găsesc calitatea brandurilor de specialitate renumite la nivel internațional, precum: Boys’n Berries, Sleek MakeUP, Milani, Lioele, Ardell Lashes, Red Cherry, Kiss NY Professional, Kiss USA și Duo.

Fonduri de ten cu diferite texturi, farduri în nuanțe variate, rujuri cremoase, mate sau strălucitoare, mascara pentru gene perfecte, eyelinere, pudră, iluminatoare și multe alte produse cosmetice, de îngrijire și accesorii profesionale pentru machiaj sunt disponibile în noua locație, pentru a le oferi clientelor look-ul perfect, care le scoate în evidență frumusețea. Varietatea și calitatea articolelor, multitudinea de branduri reunite într-un singur loc și echipa specializată, care oferă soluții personalizate, fac din The Makeup Shop destinația perfectă pentru orice pasionată de beauty.

Magazinul din Iulius Mall Suceava este cel de-al doilea pe care retailerul de cosmetice îl deschide în rețeaua națională de centre comerciale a companiei IULIUS, după cel din Iulius Mall Iași.