Președintele Flutur va verifica zilnic lucrările la drumuri județene: Se finalizează lucrările Stuplicani-Gemenea și continuăm spre Codrii Seculari Slătioara, dar intrăm cu reparații și dinspre Broșteni. Se mai lucrază la Poiana Negrii, Panaci-Glodu și la Horodniceni și începem lucrările la drumul Cajvana – Botoșana

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a continuat și joi să verifice lucrările care se efectuează în această perioadă pe drumurile din județul Suceava și spune că, atât timp cât condiţiile meteo permit, își dorește să fie finalizate lucrările și să fie aduse  drumurile la starea normală.

Președintele Flutur a spus că autoritățile județene sucevene sunt în plin sezon al lucrărilor de asfaltare.

Potrivit acestuia, comuna Stulpicani este o localitate care va beneficia în acest an de importante lucrări de reparații și modernizare a drumurilor.

Astfel, el a arătat că s-a asfaltat tronsonul de drum de la limita orașului Frasin până la intersecția spre Gemenea, iar vineri se finalizează și lucrările la cei patru kilometri de drum Stulpicani – Gemenea.

„Aici a fost nevoie să folosim o grilă specială pentru a asigura o bună aderență cu stratul existent”, a spus Flutur.

El a anunțat că urmează să se înceapă lucrările la un alt tronson de patru kilometri de drum,  de la Gemenea spre Codrii Seculari de la Slătioara.

„Acest drum, pe care dorim să-l și lărgim, este foarte afectat astfel că mai întâi se vor face lucrări de pietruire și de lărgire a patului drumului, urmând ca apoi să aplicăm două straturi de asfalt”, a precizat președintele Gheorghe Flutur.

El a mai spus că a cerut celor de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava să înceapă întocmirea documentației pentru modernizarea drumului care leagă Câmpulung Mold