„Gheorghe Zamfir şi ai săi muzicieni”, în concert caritabil la Casa de Cultură Suceava


Intră acum și în grupul de

Maestrul Gheorghe Zamfir, supranumit şi „Regele Naiului”, se va afla joi, 14 mai a.c., începând cu ora 19.00, pe scena Casei de Cultură Suceava, pentru a susţine, împreună cu muzicienii săi, un concert caritabil organizat de Clubul Rotary Suceava – Bucovina. Fondurile strânse în urma acestui concert vor fi donate Centrului Blijdorp din Suceava pentru îngrijirea copiilor cu handicap sever şi Fundaţiei Rotary International în scopul eradicării poliomielitei.

Costul unei invitaţii la concert este de 100 de lei. Invitaţiile se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (etaj I) telefon: 0230. 523718 sau 0330.401807.

POLIO PLUS este cel mai important program de eradicare a poliomielitei, derulat în întreaga lume de către Rotary International şi Fundaţia Rotary International. În anul 1985, când a demarat iniţiativa, 75 de ţări din lume erau atinse de această epidemie. În prezent, pe Glob mai sunt doar 5 ţări în care trebuie eradicată poliomielita.

Centrul de îngrijire a copiilor cu nevoi speciale Blijdorp este de peste 5 ani în atenţia Clubului Rotary Suceava – Bucovina. Pentru acest centru local, clubul a atras fonduri de peste 140.000 de USD, materializate în construcţia de clădiri, mijloace de transport şi echipamente medicale.


Intră acum și în grupul de