Orbit de faruri, s-a izbit de un motoscuter


Intră acum și în grupul de

Dorind să depăşească un alt autovehicul, un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost orbit de lumina farurilor unei maşini ce venea din faţă şi a izbit un motoscuter. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la orele 22.05, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Fălticeni, V. Marius, în vârstă de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a redus viteza la trecerea pe lângă un alt autovehicul care circula din sens invers, fiind orbit a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un motoscuter, condus regulamentar din sens opus de N. Nicolae, în vârstă de 22 ani, localnic.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a motoscuteristului, care a avut un pare noroc pentru că purta cască de protecţie, rănile putând fi şi mai grave.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat pentru V. Marius şi negativ pentru N. Nicolae şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu folosea centura de siguranţă.


Intră acum și în grupul de