FOTO // Zona de food din Shopping City Suceava a fost modernizată


Intră acum și în grupul de

Începând din această lună, Shopping City Suceava își întâmpină clienții cu o zonă de food renovată. Noul concept vine cu un design modern și contemporan, arată un comunicat al Shopping City Suceava.

„Designul, inspirat de elementele naturale, conferă interiorului un aspect plin de viață și creează o atmosferă relaxantă, într-un decor unic. Noua imagine a food courtului reflectă teme contemporane, fiind nelipsite elementele de verdeață care acaparează spațiul și captivează pe oricine pășește în zona de food court proaspăt modernizată”, mai menționează sursa citată.    

Duminică, 22 septembrie, inaugurarea noului concept a fost sărbătorită cu muzică bună și un nemaipomenit show de flair bartening cu Luca Valentin, cel mai renumit și talentat barman român.

“Restaurantele au întâmpinat clienții cu preparate delicioase precum aripioarele picante și clasicul sos de usturoi de la KFC, delicioasa shaorma de la Roti Grill, mâncarea tradițională de la restauratul Cu dor la bunica, cea mai bună pizza pe vatră de la Pizzeria Al forno și cele mai delicioase prăjituri de la Special Sister’s. In plus, cei prezenți la petrecerea de inaugurare au savurat din delicioasa pizza preparată special pentru acest eveniment si oferită gratis celor prezenți,” menționează sursa citată.


Intră acum și în grupul de