Sucevenii sunt invitați la un ospăț caritabil cu preparate tradițional bucovinene


Intră acum și în grupul de

Grupul de Inițiativă al Fundației Comunitare Bucovina invită sucevenii, în data de 29 septembrie 2019, la un brunch tradițional, sub numele de Ospăț de Toamnă în Bucovina, dedicat petrecerii timpului liber, având drept fundament sprijinirea proiectului  „Ajută un copil să meargă la școală!”.

Evenimentul este propunerea membrilor fundației de a petrece câteva ore într-un mod plăcut și constructiv. Participanții vor avea la dispoziție preparate tradițional bucovinene, magiun de prune făcut pe loc, bere locală, dar și un ceaun mare cu fasole cu afumătură, acompaniat de murături. Iar pentru a asigura divertismentul părinților și pentru a contura cât mai puternic planul de petrecere calitativă a timpului, în cadrul evenimentelor vor fi ateliere creative de pictură și jocuri pentru pici. Muzica bună nu va lipsi din peisaj, astfel încât participanții vor avea parte de momente muzicale, realizate de Andrei Ciobanu.

„Pe 29 septembrie, începând cu ora 14:00 te așteptăm la Cabana de Protocol Pătrăuți, în cadrul unui peisaj pitoresc, înconjurat de  pădure. Bucură-te de o după amiază plină de voie bună și relaxare, în cadrul unui eveniment caritabil deosebit. Și dacă toate aceste lucruri vin la pachet cu faptele bune, atunci putem spune că avem tot ce trebuie!„, anunță organizatorii.

Prețul constă într-o donație minim recomandată cuprinsă între 50 și 70 RON per adult și un copil cu vârsta până în 10 ani, iar pentru cei cu vârsta de peste 10 ani, însoțiți de către un adult, donația minimă recomandată este de 10 RON.

Pentru a vă înscrie, accesați acest link.

Un eveniment realizat cu sprijinul: Direcției Silvice Suceava, Bermas SA și Institutul Bucovina.


Intră acum și în grupul de