A doua ediție a Cafenelei cu joburi, organizată în 27 septembrie la Iulius Mall

În data de 27 septembrie, la Iulius Mall Suceava, va avea loc cea de-a doua ediție Cafeneaua cu Joburi – un altfel de târg de locuri de muncă.

Evenimentul este organizat de agenția de recrutare și consultanță ECIM și susținut de OLX Locuri de muncă, în calitate de partener principal.

Cele două serii de evenimente, desfășurate deja în 2019 în regiunea Moldovei, au adus peste 6000 de oameni în căutarea unui loc de muncă și peste 75 de firme pregătite să angajeze.

“Cafeneaua cu Joburi nu este doar un târg cu locuri de muncă ci un loc în care participanții primesc consiliere și orientare în alegerea unui loc de muncă, pot să afle informații despre firmele participante, detalii despre condițiile de salarizare și beneficiile oferite,” arată organizatorii.

Joburile disponibile se adresează tuturor categoriilor de vârstă și diferitelor niveluri de pregătire, de la muncitori necalificați, la persoane cu studii superioare.

La Cafeneaua Cu Joburi Suceava te așteaptă joburi din diferite domenii, pentru toate categoriile de pregătire: lucrători comerciali, contabili, operatori linii producție fabrici, șoferi, electricieni, consilieri juridici, specialiști resurse umane, sudori, șef raion, ingineri și multe alte joburi ce își așteaptă candidații.

Organizatorii susțin că evenimentul dat vrea să provoace sucevenii să își cunoască mai îndeaproape angajatorii, să exploreze posibilități, să pună întrebări. Cafeaua este liantul perfect pentru a începe o conversație, de aceea noi o oferim tuturor participanților, pentru a înlesni comunicarea.

Cei care au dificultăți în redactarea CV-ului sau nu au unul la îndemână beneficiază de consultanță gratuită de la personal specializat și au în același timp ocazia de a se înregistra în bazele de date ECIM.

La eveniment sunt așteptate persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, a unei noi oportunități în carieră, persoane care vor să își schimbe domeniul de activitate, care vor să prospecteze piața și să găsească cea mai bună variantă pentru viața lor, în firma potrivită, cu beneficiile necesare.

De ce funcționează rețeta „joburilor pe gustul tău” față de alte evenimente similare?

Cafeneaua cu Joburi este contextul gândit de experți în domeniul recrutării și a consultanței în carieră. Ceea ce înseamnă pe de o parte o înțelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selecție a angajaților și pe de cealaltă parte a felului în care posibilii angajați se raportează la piața locurilor de muncă, susțin organizatorii.