Voltaj cântă la Suceava de Ziua Copilului


Intră acum și în grupul de

De Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită în data de 1 iunie, copiii suceveni vor avea parte de multă distracţie şi cadouri oferite de Fundaţia Ana, în parteneriat cu Asociaţia Juventus şi site-ul www.depestrada.ro.

Nelu Todireanu, preşedintele Fundaţiei Ana, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că, şi în acest an, fundaţia pe care o conduce organizează cu ocazia zilei de 1 iunie a opta ediţie a manifestării “Vara asta vine odată cu Ziua Copilului”.

Activităţile din cadrul acestui program vor demara duminică în parcarea complexului comercial Shopping City Suceava, unde cei mici vor avea parte de o serie de spectacole şi concursuri cu premii.

Sărbătoarea va continua luni pe esplanada Casei de Cultură Suceava unde, începând cu ora 18:00, copiii suceveni şi părinţii acestora vor asista la demonstraţii de skating, dans modern, street dance, desene pe asfalt, recitaluri muzicale susţinute de tineri artişti locali, pantomimă etc.

Organizatorii acestui eveniment dedicat copiilor au mai menţionat că binecunoscuta trupă “Voltaj” va concerta la Suceava, recitalul pe care îl va susţine reprezentând “piesa de rezistenţă” a activităţilor desfăşurate. În deschiderea celor de la “Voltaj” va evolua trupa suceveană “NBF”.

Fundaţia Ana va acorda premii, în valoare de 150 lei fiecare, la tombola organizată atât duminică în parcarea Shopping City, cât şi luni pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. În acest scop, au fost distribuite gratuit, în şcolile sucevene, 6000 de bilete de participare la tombolă. Participanţilor la concursuri le vor fi acordate peste 300 de premii.


Intră acum și în grupul de