Concert al Filarmonicii, Teatrul Zbribulici și ateliere de creație pentru copii, în week-end, la Iulius Mall Suceava

Finalul primei săptămâni din luna octombrie îi invită pe sucevenii mari și mici să se destindă la un concert extraordinar al Filarmonicii de Stat Botoșani, la Teatrul Zbribulici și la atelierele de creație, dar și la o nouă ediție a târgului de antichități.

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, este o zi dedicată prichindeilor. În intervalul orar 14.00 – 16.00, micuții au ocazia să dea frâu liber imaginației în cadrul atelierelor de creație. Acestea vor avea loc la parterul Iulius Mall Suceava, în zona magazinelor pentru copii. Ștrengarii vor avea de realizat o coroniță de toamnă, pe care o vor păstra, ca decorațiune. Atelierele sunt susținute de specialiștii de la Creativ & Deco, iar materialele sunt oferite de Iulius Mall. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face la Centrul Info din Iulius Mall Suceava, în ziua desfășurării atelierelor.

După întâlnirea creativă, cei mici sunt așteptați să exploreze universul poveștilor alături de trupa de teatru Zbribulici. Astfel, de la ora 16.00, la etajul Iulius Mall, artiștii jucăuși vor pune în scenă „Căpitanul Hook și Tinkerbell”, un spectacol interactiv cu muzică, dansuri și voie bună. Copiii vor putea admira curajul neînfricatului Căpitan Hook și vor învăța rețeta „prafului magic”, de la Tinkerbell. La acest show, micuții nu se vor plictisi, deoarece vor fi implicați în poveste și vor interacționa cu trupa Zbribulici.

Duminică, 6 octombrie, începând cu ora 19.00, etajul Iulius Mall va fi cuprins de ritmuri vocal-simfonice încântătoare. Sucevenii sunt invitați să se lase captivați de concertul extraordinar susținut de Filarmonica de Stat Botoșani. Bagheta dirijorului Daniel Manasi și vocile surprinzătoare ale sopranei Mediana Vlad și tenorului Bogdan Lupea vor oferi o experiență muzicală inedită. Melomanii sunt invitați la o seară de operă, cu lucrări vocale și orchestrale de largă popularitate.

În perioada 4 – 6 octombrie, Iulius Mall va fi din nou gazda îndrăgitului Târg de Antichități. Colecționarii sunt invitați să descopere arta și frumosul obiectelor care poartă poveștile trecutului. Pasionații de articole vintage vor putea admira și achiziționa colecții impresionante de bijuterii și ceasuri unicat, porțelanuri, tablouri și decorațiuni, mici piese de mobilier și multe alte exponate elegante.