Concert în aer liber și expoziție de fotografii realizate în timpul ascensiunii spre vârful muntelui Kilimanjaro, la Fălticeni, în cadrul programului „Cultura în Parc”


Intră acum și în grupul de

În data de 14 octombrie, pe Esplanada din Fălticeni va avea loc cea de a V-a ediție a evenimentului „Cultura în Parc”, organizat de Asociația Ghizilor din Bucovina în colaborare cu Primăria Fălticeni.

În cadrul acestui eveniment va avea loc o expoziție de fotografie, cât și un concert în aer liber susținut de trupa „Conversații Acustice”.

Expoziția foto este dedicată ascensiunii pe vârful african Kilimanjaro (Uhuru), realizată în august 2019 și la care au luat parte zece persoane din Fălticeni, Suceava, Dorohoi și București, dintre care și un copil de zece ani.

Pentru a crea o atmosfera plăcută și a încânta publicul din Fălticeni, trupa „Conversații Acustice” va susține un concert începând cu ora 17:00.

„Evenimentul este o alternativa relaxanta pentru a petrece câteva ore in aer liber, cu muzica buna si fotografii dintr-o expediție pe taram african”, arată organizatorii.

„Cultura în Parc si-a propus încă de la început sa fie altfel decât un eveniment in aer liber, sa se axeze nu doar pe muzica, ci si pe film, fotografie, pictura, teatru, calatorii si altele. Toate pentru a încânta publicul din Fălticeni, de drag de frumos si de oameni”, a declarat Nicoleta Loghin, Vicepreședintele Asociației Ghizilor din Bucovina

Accesul este liber.


Intră acum și în grupul de