Târg handmade și ateliere de creație pentru copii, la Iulius Mall Suceava

Încă un final de săptămână cu evenimente îndrăgite se anunță la Iulius Mall Suceava. Copiii sunt așteptați să își pună în valoare imaginația la întâlnirile creative, iar cei care iubesc accesoriile pot alege articole potrivite pentru ținutele de sezon, la târgul handmade.

De vineri până duminică, în perioada 11 – 13 octombrie 2019, toţi cei care îşi doresc să se accesorizeze cu bijuterii unicat sau care vor să găsească cadourile perfecte pentru cei dragi sunt aşteptaţi la Târgul de Handmade, de la parterul Iulius Mall Suceava. Obiecte inedite, realizate prin tehnici aparte de maeştrii lucrului manual, sunt propunerile pentru iubitorii articolelor handmade. Vor găsi coliere, cercei, brăţări şi alte accesorii realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, genţi şi articole vestimentare, obiecte decorative, cutii de podoabe pictate manual, ceasuri de perete şi multe alte articole speciale. În plus, vor putea alege și cosmetice naturale sau delicii pregătite în casă.

Iulius Mall Suceava continuă să le ofere copiilor experiențe distractive, dar și educative. Sâmbătă, 12 octombrie, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici sunt așteptați la noi ediții ale atelierului de creație. Evenimentul atrage săptămânal zeci de prichindei, reprezentând o activitate educativă și ludică de a petrece timpul liber, pe teme interesante și variate, pe care o pot continua și acasă. De această dată, specialiștii Creativ & Deco îi vor ajuta pe cei mici să realizeze ciupercuțe decorative din lemn. Participarea este liberă, iar materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava. Înscrieri se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.