O femeie a fost acroșată de o mașină în timp ce mergea pe trotuar, în Suceava. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului


Intră acum și în grupul de

O femeie de 55 de ani a suferit leziuni corporale după ce a fost acroșată de un BMW chiar pe trotuarul destinat pietonilor.

Din cercetările polițiștilor reiese faptul că autoturismul era parcat str. Ion Irimescu din mun. Suceava. Apoi, la un moment dat, conducătorul auto a pus vehiculul în mișcare fără să se asigure și a acroșat femeia, care se deplasa în calitate de pieton.

Evenimentul a avut loc joi, în jurul orei 07:55. Imediat, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Femeia s-a deplasat la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticată cu o contuzie la șoldul drept. 

La rândul său, autoturismul și conducătorul acestuia a fost identificat în curtea unei locuințe din localitatea Liteni, comuna Moara.

Bărbatul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Un alt caz în care a avut de suferit un pieton a avut loc în aceeași zi, seara, în localitatea Șcheia. De această dată, însă, un bărbat de 59 de ani a surprins și accidentat un bărbat de 44 ani, din mun. Suceava, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc neregulamentar.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de