EBA “s-a amestecat” cu sucevenii prezenţi la concertul Voltaj


Intră acum și în grupul de

Elena Băsescu a fost prezentă luni seară la concertul trupei Voltaj care a avut loc în centrul municipiului Suceava, pe esplanada Casei de Cultură. Concertul binecunoscutei trupe a încheiat manifestările dedicate zilei de 1 iunie, “Vara asta vine o dată cu ziua copilului”, manifestări organizate de Fundaţia “Ana” şi Asociaţia “Juventus”.

În deschiderea celor de la Voltaj au evoluat artişti locali şi formaţia “NBF”, aceşti tineri talentaţi fiind răsplătiţi cu aplauze de sucevenii prezenţi în centrul Sucevei.

Concertul trupei Voltaj, care a început în jurul orei 21:00, a fost un adevărat succes. Aşa cum au fost obişnuiţi, sărbătoriţii zilei de 1 iunie au avut parte de o oră şi jumătate de muzică live, antrenantă şi de calitate. Hit-urile trupei, “Şi ce dacă”, “Ştiu”, “Scrisoare”, “Pata pe tine”, “3D”, “Albinuţa”, “Şi ce”, “20”, au răsunat în tot centrul oraşului, acestea fiind cântate atât de membrii Voltaj cât şi de sucevenii prezenţi la concert.

Tot luni seară, Călin Goia, solistul trupei Voltaj a cântat în premieră la Suceava ultima melodie a formaţiei, “Vara trecută” inclusă pe albumul “V8” care urmează să fie lansat în scurt timp într-un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti. De asemenea, sucevenii au putut să urmărească pe ecranul amplasat în centrul oraşului şi videoclipul celei mai recente melodii semnate de Voltaj.

Fiica cea mică a preşedintelui României, Elena Băsescu, a asistat la concert, Voltaj fiind una din trupele ei preferate. EBA “s-a amestecat” cu mulţimea prezentă la eveniment, dăruindu-le tinerilor calendare, şepci şi tricouri pe care apoi le-a semnat. După o sesiune de autografe, Elena Băsescu a fost invitată de solistul trupei pe scenă, unde a cântat şi a dansat alături de câţiva copii suceveni.

Ziua Copilului, organizată de Fundaţia “Ana”, a oferit sucevenilor multă distracţie, premii şi, cel mai important, un concert de calitate, susţinut de una dintre cele mai iubite formaţii româneşti. Totodată, fanii trupei Voltaj prezenţi la eveniment au avut parte de distinsa prezenţă a fiicei preşedintelui, EBA, care, profitând de manifestare, şi-a continuat campania electorală pentru alegerile europarlamentare.


Intră acum și în grupul de