Petru Luhan vrea să fie poarta spre Europa pentru tineretul sucevean

Comunicat de presă

Sâmbătă şi duminică seara, 30 respectiv 31 mai, în zona Siret, Partidul Democrat-Liberal a organizat o serie de acţiuni pentru tineret, sub coordonarea consilierului judeţean, Cristinel Macovei: sâmbată la Şerbăuţi, Calafindeşti, Grămeşti şi Zamostea, iar duminică la Muşeniţa, Siret, Bălcăuţi şi Grăniceşti.

La acţiunile de sâmbată seara, alături de tineri s-au aflat, vicepreşedintele PD-L, Cristinel Macovei, şi preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L, Marius Boghian care au prezentat importanţa faptului că Petru Luhan, un tânăr simplu, născut la ţară, cu liceul la Siret, studii superioare în străinătate, ridicându-se prin muncă, perseverenţă şi educaţie este candidatul PD-L la europarlamentare. Petru Luhan este un model de succes pentru tânăra generaţie şi cu siguranţă interesele tinerilor vor fi cu adevărat reprezentate în Parlamentul European.

La acţiunile de duminică seara, a fost prezent şi Petru Luhan, întors special de la Bucureşti, unde a participat sâmbătă şi duminică la mai multe emisiuni ale televiziunilor naţionale. Tinerii i-au făcut o primire plină de entuziasm lui Luhan exprimându-şi susţinerea totală faţă de programul PD-L pentru alegerile europarlamentare.

Petru Luhan a arătat că o parte din sufletul său este strâns legat de Siret, zonă unde şi-a petrecut frumoşii ani de liceu, fapt pentru care îşi propune ca, după alegeri, să ducă mai mulţi tineri din această zonă, la Bruxelles, pentru a cunoaşte instituţia Parlamentului European şi va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a sprijini atragerea a cât mai multor fonduri europene şi investitori străini pentru dezvoltarea zonei.

loading...