Petru Luhan vrea să fie poarta spre Europa pentru tineretul sucevean


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Sâmbătă şi duminică seara, 30 respectiv 31 mai, în zona Siret, Partidul Democrat-Liberal a organizat o serie de acţiuni pentru tineret, sub coordonarea consilierului judeţean, Cristinel Macovei: sâmbată la Şerbăuţi, Calafindeşti, Grămeşti şi Zamostea, iar duminică la Muşeniţa, Siret, Bălcăuţi şi Grăniceşti.

La acţiunile de sâmbată seara, alături de tineri s-au aflat, vicepreşedintele PD-L, Cristinel Macovei, şi preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L, Marius Boghian care au prezentat importanţa faptului că Petru Luhan, un tânăr simplu, născut la ţară, cu liceul la Siret, studii superioare în străinătate, ridicându-se prin muncă, perseverenţă şi educaţie este candidatul PD-L la europarlamentare. Petru Luhan este un model de succes pentru tânăra generaţie şi cu siguranţă interesele tinerilor vor fi cu adevărat reprezentate în Parlamentul European.

La acţiunile de duminică seara, a fost prezent şi Petru Luhan, întors special de la Bucureşti, unde a participat sâmbătă şi duminică la mai multe emisiuni ale televiziunilor naţionale. Tinerii i-au făcut o primire plină de entuziasm lui Luhan exprimându-şi susţinerea totală faţă de programul PD-L pentru alegerile europarlamentare.

Petru Luhan a arătat că o parte din sufletul său este strâns legat de Siret, zonă unde şi-a petrecut frumoşii ani de liceu, fapt pentru care îşi propune ca, după alegeri, să ducă mai mulţi tineri din această zonă, la Bruxelles, pentru a cunoaşte instituţia Parlamentului European şi va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a sprijini atragerea a cât mai multor fonduri europene şi investitori străini pentru dezvoltarea zonei.


Intră acum și în grupul de