Ristorante „Da Vinci” descoperă pentru suceveni adevăratele secrete ale bucătăriei mediteraneene


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute s-a inaugurat la Suceava unul dintre cele mai „frumoase” şi mai luxoase restaurante care se doreşte a fi cea mai bună „alegere a suceveanului” în materie de restaurante de clasă premium şi chiar lux.

Conceptul localului se învârte în jurul celebrului inventator Leonardo Da Vinci, om de spirit universal și figură marcantă în artă, inspirându-se mai ales din misterele ce dăinuie în jurul operelor sale. Prin sloganul restaurantului “I segreti della cucina” (în traducere: secretele bucătăriei) ce se îmbină armonios cu numele celebrului Da Vinci, localul vrea să impresioneze atât prin ambianță, cât prin specialitățile culinare, dezvăluind viitorilor clienți și mici secrete care fac ca bucătăria mediteraneană să fie atât de apreciată în toată lumea.

Fiind situat la demisolul fostei Case a Căsătoriilor din Suceava (Str. Republicii nr.10b), Ristorante „Da Vinci” se bucură de o atmosferă caldă, dar în același timp boemă. Ținând cont de istoricul acestei clădiri, și mai ales de momentele pline de fericire care au avut loc aici, s-a încercat amenajarea unui spațiu intim, atât pentru cei ce doresc o cină romantică liniștită, cât și dedicat celor pentru care prânzul în oraș este o necesitate cotidiană.

De asemenea, pentru zilele călduroase, Ristorante Da Vinci pune la dispoziția clientilor o grădină de vară, special amenajată în curtea interioară a restaurantului. Demn de remarcat că prin apariţia lui „Da Vinci” la Suceava paleta de reaturante de înaltă clasă se măreşte spre o concurenţă ce va duce în mod obligatoriu la servicii de calitate pentru consumatorii autentici.


Intră acum și în grupul de